This board has been archived, no new registrations are allowed. Please come join us on our discord!

Can't access Haasbot externally

General Discussion about Haasbot.
diglett
Registered User
Posts: 2
Joined: Fri Mar 30, 2018 7:58 pm

Can't access Haasbot externally

Postby diglett » Fri Mar 30, 2018 8:03 pm

Hi, whenever I set HostingAdres to 127.0.0.1 or my Lan IP Haasbot runs fine, but I can't access it from outside.

When I use my external IP at HostingAdres I can't access it from outside and it doesn't show up when I run netstat -tulpn.

When I try LAN IP at HostingAdres and external IP at ExternalAdres I get:
Bad Request (Invalid host)

Any ideas?

Thanks.

dr.alfred
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue May 01, 2018 3:42 am

Re: Can't access Haasbot externally

Postby dr.alfred » Tue May 01, 2018 4:12 am

Hey diglett,

i got the same problem. I am not able to get it running and access it over my external ip.
My setup is quite complicated with virtualbox and some other routing stuff.

So i decided to try it over an SSH Tunnel.
I setup putty with SSH Tunnel options and the 2 Ports forwarded (8090 and 8092) on my PC.
And then, just connect to your local IP (127.0.0.1:8090) where you want to access the Trading server.


If i want, i can access my server through an secure SSH Tunnel from everywhere.

diglett
Registered User
Posts: 2
Joined: Fri Mar 30, 2018 7:58 pm

Re: Can't access Haasbot externally

Postby diglett » Fri May 04, 2018 12:15 pm

Ah, yeah, I guess an SSH tunnel would work. Shame it doesn't work through external IP tho.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests