This board has been archived, no new registrations are allowed. Please come join us on our discord!

Arbitrage between exchanges

General discussion about Haasbot's Triangle Arbitrage Bot. (Simple)
marvgk
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Dec 25, 2017 6:44 am

Arbitrage between exchanges

Postby marvgk » Mon Dec 25, 2017 8:25 pm

Hi,

It is my understanding that it is not possible to purchase on one exchange and sell on another....True? If so this bot is for simulation only?

Is it possible to setup an alarm when exchanges have a % variance on the same pair? Example ltc/usd on gdax, ltc/usd bitstamp, with a 5% difference an alarm will sound.

User avatar
stephan
Administrator
Posts: 1047
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:37 am
Contact:

Re: Arbitrage between exchanges

Postby stephan » Tue Dec 26, 2017 2:31 pm

Its true indeed. About 4-5 years ago it was still possible to execute this type of arbitrage but these days it takes too long to get the coins transferred between exchange. It it now a kind of dream to do this type of arbitrage.

Funny fact: There are so called secret APIs which can transfer coins more quickly between exchanges. We are connected to such a provider and we did tried to make it work. But on the end, we again hit this speed issue.
Join the telegram group too: https://t.me/haasonlineofficial


Return to “Triangle Arbitrage Bot Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests