This board has been archived, no new registrations are allowed. Please come join us on our discord!

Issues running more than one Market Bot

General discussion about Haasbot's Market Making Bot. (Professional)
Derium
Registered User
Posts: 9
Joined: Sat Oct 14, 2017 7:25 pm

Issues running more than one Market Bot

Postby Derium » Sun Oct 29, 2017 11:59 am

I've been running two LTC and one BTC bot tonight. The LTC bots have been working just fine with 5 LTC each (total of 4 market orders between them). But then all of a sudden a major issue happened. The BTC bot sold and then suddenly I say a market (not a limit) sell order for 5 LTC, then immediately bought back 5 LTC, then sold 5 LTC within seconds. All market orders so I got hit with the fees.

Now I have an extra 10 LTC sitting in my account.

Any idea why the LTC bot took the funds from the BTC bot? There was already 4 limit orders on the books, so the bots were not trying to replace any of them.

Or can you just not run bots on more than one currency?

Thanks!

Derium
Registered User
Posts: 9
Joined: Sat Oct 14, 2017 7:25 pm

Re: Issues running more than one Market Bot

Postby Derium » Sun Oct 29, 2017 2:07 pm

perhaps it's just an issue with the bot right now. Because after even running just one maker bot, once it makes the first sale, it doesn't post a buy order anymore.


Return to “Market Making Bot Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests