"There is an update available"

General Discussion about Haasbot.
traxor
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue May 31, 2016 2:08 pm

"There is an update available"

Postby traxor » Thu Jun 02, 2016 12:56 pm

Every time I log in I have a box that pops up stating "There is an update available".

I then click "understood" and go to the main screen.

I run the OSX version.

My understanding based on the Release Notes is that it utilizes a rolling update -- meaning that it happens automatically in the background.

However, it doesn't seem to be happening.

Any ideas on how to FORCE an update?

This is important to me as I'm awaiting the new Coinbase Exchange (GDAX) API drivers.

Thanks

Eurobit
Registered User
Posts: 31
Joined: Fri Mar 18, 2016 6:38 pm

Re: "There is an update available"

Postby Eurobit » Thu Jun 02, 2016 4:37 pm

Hi,

I run OSX Version too.

It does not update automatically. At least not yet anyway.

You need to go to this thread and download. Unzip install and away you go.

viewtopic.php?f=67&t=909

traxor
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue May 31, 2016 2:08 pm

Re: "There is an update available"

Postby traxor » Thu Jun 02, 2016 5:21 pm

Thanks for the response.

Unfortunately, for me, I cannot access that thread. It says "you are not unauthorised to read this forum".

Maybe, if I just delete everything and start over from scratch -- although that doesn't seem like an appropriate way to get an update.

Or, maybe, an adminstrator can grant me access to that thread...

Thanks again!
Last edited by traxor on Thu Jun 02, 2016 6:11 pm, edited 1 time in total.

mazzaneo
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue May 17, 2016 12:57 pm

Re: "There is an update available"

Postby mazzaneo » Thu Jun 02, 2016 5:55 pm

Hi,

I also want a mac version of the Bot.

Where can I download this from?

User avatar
stephan
Administrator
Posts: 1054
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:37 am
Contact:

Re: "There is an update available"

Postby stephan » Thu Jun 02, 2016 6:43 pm

traxor wrote:Or, maybe, an adminstrator can grant me access to that thread...


Sure and done.
Join the telegram group too: https://t.me/haasonlineofficial

werry
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Mar 19, 2018 7:20 am

Re: "There is an update available"

Postby werry » Fri May 04, 2018 8:21 pm

Stephan, can I get access to that thread as well? Every time I start HTS I get the update button.

ikulekci
Registered User
Posts: 1
Joined: Sat May 05, 2018 10:39 am

Re: "There is an update available"

Postby ikulekci » Sat May 05, 2018 4:53 pm

i have the same problem can someone help me on this?

cryptohand
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed May 23, 2018 9:30 am

Re: "There is an update available"

Postby cryptohand » Wed May 23, 2018 9:49 am

I have the same problem and can't access that post, can you authorize me please?


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests