This board has been archived, no new registrations are allowed. Please come join us on our discord!

How many Haasbot instances may I run?

General Discussion about Haasbot.
brisklad
Registered User
Posts: 3
Joined: Sun Mar 11, 2018 12:10 pm

How many Haasbot instances may I run?

Postby brisklad » Wed Mar 14, 2018 7:55 am

I have advanced Haasbot license. How many server instances may I run with this license?

For example I have several clients portfolios running, And I want to give telegram access each client to his own bot not to all of them.

User avatar
stephan
Administrator
Posts: 1047
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:37 am
Contact:

Re: How many Haasbot instances may I run?

Postby stephan » Wed Mar 14, 2018 1:57 pm

Just 1, because if you run more instances then the Haasbot can not manage the API communication anymore and then the API will begin to block.
Join the telegram group too: https://t.me/haasonlineofficial

brisklad
Registered User
Posts: 3
Joined: Sun Mar 11, 2018 12:10 pm

Re: How many Haasbot instances may I run?

Postby brisklad » Wed Mar 14, 2018 6:11 pm

Stephan if I run Haasbot on different computers will Haasbot license allow this?

User avatar
stephan
Administrator
Posts: 1047
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:37 am
Contact:

Re: How many Haasbot instances may I run?

Postby stephan » Wed Mar 14, 2018 6:44 pm

Technically, if they all have there own public IP, then yes. But the license does only allow for activation of 1 computer. It just designed to be a private server. So i think for your kind of setup here it is better to write a mail to the supportdesk.
Join the telegram group too: https://t.me/haasonlineofficial


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests