This board has been archived, no new registrations are allowed. Please come join us on our discord!

Get the Inter-Exchange Bot right

General discussion about Haasbot's Inter-Exchange Arbitrage Bot. (Professional)
UlysseA
Registered User
Posts: 3
Joined: Tue Jan 16, 2018 10:57 pm

Get the Inter-Exchange Bot right

Postby UlysseA » Tue Jan 16, 2018 11:43 pm

Hi everyone ! 

I'm new to HaasBot, and I'm trying to set up everything the right way, starting with Arbitrage. I followed the different ressources I found here and on the wiki, but somehow, something went wrong.

At 9:27 today, I received a notification on Telegram saying that two orders had been placed ! Wouhou !  :)

Code: Select all

Bot "InterExchangeArbitrageBotEOS ETH ARB love love" is executing order template "Limit Order" to BUY 100 EOS for an price of 0.00916100 ETH
Bot "InterExchangeArbitrageBotEOS ETH ARB love love" is executing order template "Limit Order" to SELL 100 EOS for an price of 0.009717 ETH


Sidenote here : if you could had on which exchanges each orders has been sent, it would be super great :)

But then, I have this error message that keep coming : order template 2aff7878-bee7-4d5c-b382-1516a3b0d078 has hit the timeout, the open order(s) will now be canceled., and, in fact, the order was never received by Kraken... It was on HBTC though. Which destroyed a bit the whole concept of arbitrage because I now have to manage a debalanced portfolio...

Sidenote n°2 here : the error message keep coming like... every 10 s, it became almost impossible to concentrate on HTS... And everything I tried (the cross, minimizing it and « close all ») didn't worked. Any ideas ?

Here is the logbook : 
https://www.dropbox.com/s/www7p4vko7mqm ... 6.png?dl=0

And here is the setting of the bot :
https://www.dropbox.com/s/baczgul2nf6si ... 5.png?dl=0

Did I do anything wrong ?

One last thing : when I run a backtest, with the same setup than the bot I use, it gives me a gain of 636 ETH... which seems really, really too huge to be true...

Here is the print sceen : 
https://www.dropbox.com/s/baczgul2nf6si ... 5.png?dl=0

Do I misunderstand what backtesting means ? Or the results I have ?

Thank you a lot for your answers ! 

UlysseA
Registered User
Posts: 3
Joined: Tue Jan 16, 2018 10:57 pm

Re: Get the Inter-Exchange Bot right

Postby UlysseA » Thu Jan 18, 2018 10:09 pm

No ideas ? :/

kropic
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue Jan 30, 2018 8:47 am

Re: Get the Inter-Exchange Bot right

Postby kropic » Tue Jan 30, 2018 6:41 pm

Hello.
Very interesting story.
I am interested by the same inter exchange arbitrage function, with of course manual transfers of funds as advertised.
If the bot doesn't work correctly, it is a big problem.
Did you try again since ?
Also, all the links that you have given point to the same screenshot.


Return to “Inter-Exchange Arbitrage Bot Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests