Page 1 of 1

Help setting up bot

Posted: Wed Jun 22, 2016 10:06 am
by billyboy402
I keep getting the error that looks like the money symbol

Bots will open single order but doesn't work with Interexchange Arb bot

Testing with
Haasonline Trade Server 3.0.32.0 Beta
Image

Re: Help setting up bot

Posted: Wed Jun 22, 2016 6:01 pm
by Quintus
Hi,

The money error indicates that you may not have enough funds. You need to have 0.01 BTC and the equivalent in USD on both accounts for the bot to work. We don't know the action the bot is gonna take, so you need to be able to buy or sell the 0.01 BTC on both accounts.

Please only use the bot if you understand it logic. The bot doesn't rebalance the wallet between the account, be aware of that.

If you have any questions let me know.

- Quintus

Re: Help setting up bot

Posted: Thu Jun 23, 2016 10:12 am
by speedmax
I have the same problem, there should at least be a error message in logs or notification center.

My balance in 2 exchanges are like this.

CEX: 0.022BTC - 1.33ETH
BFX: 0.062BTC - 1.19ETH (exchange)