Page 1 of 1

Haasbot bij handmatig traden

Posted: Thu Oct 19, 2017 8:03 am
by FritsFibonacci
Hoi,

Ik ben een paar maanden geleden begonnen met het traden van crypto's dus nog steeds elke dag bezig met het verkennen van deze wereld :).

Ik ben eigenlijk op zoek naar een oplossing voor het volgende:
Op veel exchanges (bittrex bv) ben je uitermate beperkt in het soort orders dat je kunt plaatsen. Geen trailing, geen OCO etc etc. Dit verplicht me in feite om 24h per dag wakker te blijven en altijd in de buurt van mijn pc te zijn. Kortom dat is niet te doen.

Kan ik haasbot ook dusdanig configuren dat ik handmatig posities inneem en dat haasbot vervolgens (dynamisch) verkoopt binnen de door mij gestelde parameters ? (als voorbeeldje : ik koop 100 LTC en wil 's-nachts een combinatie van een trailing stop (om profits te kunnen locken in een outbreak die 's-nachts plaatsvind) en een OCO (dus stoploss & price targets gecombineerd)

Misschien maak ik wat fouten in mijn formulering, maar feitelijk wil ik handmatig entries vinden en haasbot gebruiken voor de afhandeling van mijn posities.

Bedankt alvast !

Re: Haasbot bij handmatig traden

Posted: Tue Oct 24, 2017 12:29 pm
by stephan
Ja dit kan inderdaad. Met de haasbot zou je dit op 2 manieren kunnen oplossen. Je zou een order bot kunnen gebruiken en zo pre-orders op basis van de prijs maken of je zou en trade-bot kunnen gebruiken met een stoploss/dynamic stoploss/pump indicator.