This board has been archived, no new registrations are allowed. Please come join us on our discord!

Grouping Bots

Submit your suggestions on how to make our software even better.
kapetan
Beta Tester
Posts: 39
Joined: Mon Mar 02, 2015 4:35 am

Grouping Bots

Postby kapetan » Thu Apr 09, 2015 4:20 pm

hi

now with new features of version 2.2

i think its time you can select some bots in one group
so we can activate , de activate view search and others with the group of bots

example

1 group can be all bots are fro volatile market
2 group for sideways
etc

so we the market change for sideways to volatile with easy way and the fewest clicks can deactivate a group of bot and activate an other group of bots

Also it cloud be very good if these groups can be also accessed by General filter

so when we create a bot we can choose if we like a group for it

kapetan
Beta Tester
Posts: 39
Joined: Mon Mar 02, 2015 4:35 am

Re: Grouping Bots

Postby kapetan » Thu Apr 09, 2015 4:23 pm

Also when we are inside a bot in the top left we can choose from a list an other bot can also have there the groups ?

can also change order alphabetical ?

startnow
Registered User
Posts: 39
Joined: Tue Apr 12, 2016 2:05 pm

Re: Grouping Bots

Postby startnow » Sun Apr 17, 2016 12:10 pm

Grouping bots really should be added.

Also it should be possible to deactivate/activate a group of bots with one click.


Return to “Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests