Backtesting OrderBot (or recreating one)

General discussion about Haasbot's Order Bot. (Beginner)
zzl
Registered User
Posts: 2
Joined: Thu Oct 12, 2017 4:45 pm

Backtesting OrderBot (or recreating one)

Postby zzl » Thu Oct 12, 2017 4:49 pm

Hi,

It seems that OrderBot cannot be back-tested. Is that the case?
I'm not sure I understand why?

If so, I'd like to re-create one using indicators (and maybe safeties?). That way, I'll be able to back-test.
I've tried & hit a wall. So any help would be greatly appreciated :)
(I just installed Haas today)

Cheers!

zzl
Registered User
Posts: 2
Joined: Thu Oct 12, 2017 4:45 pm

Re: Backtesting OrderBot (or recreating one)

Postby zzl » Sat Oct 14, 2017 5:23 pm

Anyone?


Return to “Order Bot Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest