This board has been archived, no new registrations are allowed. Please come join us on our discord!

MACD isn't working properly

General Discussion about Haasbot's Trade Server Bot. (All)
mparizotto
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Feb 14, 2018 5:37 pm

MACD isn't working properly

Postby mparizotto » Wed Feb 14, 2018 6:01 pm

Hi everyone,

I'm trying to start my first bot using MACD cross 0 signals on diferent time frames, like sell on 0 cross 15 minutes and buy 0 cross on 5 minutes

But MACD ins't working properly, it's making nonsense signals, like this in the picture i attached

Look my indicator is seted up to sell on 0 cross, and it produced a sell at 13:35, when MACD crossed the signal.

Some one have an idea why it's going on?
Attachments
2.png
1.png

grincon39
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Jan 06, 2018 12:49 am

Re: MACD isn't working properly

Postby grincon39 » Sat Feb 24, 2018 9:59 pm

i read on the internet that the MACD works best on a 5 min time and I read here that the BUY and SELL boxes needs to be checked, if you are using it alone..., and if using with other indicators, like RSI MACD needs to be the BUY and MASTER and RSI needs to be the SELLER...


Return to “Trade Bot Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests