This board has been archived, no new registrations are allowed. Please come join us on our discord!

Search found 66 matches

by nite138
Sun Mar 29, 2015 9:15 pm
Forum: Help and Support
Topic: Arbitrage... and how I lost 35% of my money in a few minutes
Replies: 7
Views: 802

Re: Arbitrage... and how I lost 35% of my money in a few min

I'm sorry to hear of your loss. I hope the devs are able to help (at least determine why)
by nite138
Fri Mar 27, 2015 1:33 pm
Forum: Help and Support
Topic: Back testing/Charts on Poloniex
Replies: 2
Views: 407

Re: Back testing/Charts on Poloniex

Ok, good to hear about the back testing on bots. I thought it was necessary, as sometimes when I turn on a bot (say EMA/MACD) that should be in a bought/hold position, it sells (if I've restarted the bot recently). I just figured the chart (maybe 15min or so) hadn't loaded all of the info, and there...
by nite138
Thu Mar 26, 2015 6:53 pm
Forum: Help and Support
Topic: Back testing/Charts on Poloniex
Replies: 2
Views: 407

Back testing/Charts on Poloniex

Do you need to back test a bot (indicators) to get the bot to perform correctly prior to hitting "run?" Is anyone having success using the current version of Haasbot on Poloniex with indicator charts/back testing? If so, is there a trick to get it to work? I've found the price charts gener...
by nite138
Thu Mar 19, 2015 1:37 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 2.1.3 Bot keeps going back to Sold
Replies: 4
Views: 641

Re: 2.1.3 Bot keeps going back to Sold

Thank you. Is it possible that it only effects certain exchanges? Most of the problems/bugs I run into are on Poloniex. Indicators/backtesting/graphs all seem to be problematic on Polo Is it possible the bot is thinking it is selling but the order isn't placed and therefore goes back to "sold?&...
by nite138
Thu Mar 19, 2015 4:57 am
Forum: Bug Reports
Topic: 2.1.3 Bot keeps going back to Sold
Replies: 4
Views: 641

Re: 2.1.3 Bot keeps going back to Sold

Are we any closer to a solution for this problem?
by nite138
Sat Mar 07, 2015 2:57 am
Forum: Bug Reports
Topic: 2.1.3 Long load times and indicator charts
Replies: 3
Views: 593

Re: 2.1.3 Long load times and indicator charts

Image

Also, what causes the charts to freak out like this?
by nite138
Fri Mar 06, 2015 11:42 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 2.1.3 Bot keeps going back to Sold
Replies: 4
Views: 641

Re: 2.1.3 Bot keeps going back to Sold

Devs,

In particular, it is almost like the bot doesn't "save" the information. Or perhaps it is reverting to a previously saved bot and the "new" save gets deleted after a period of time?

Have you been able to confirm this issue and are working on a solution?
by nite138
Fri Mar 06, 2015 3:22 am
Forum: Bug Reports
Topic: 2.1.3 Bot keeps going back to Sold
Replies: 4
Views: 641

2.1.3 Bot keeps going back to Sold

I have a bot that is set up to trade XMR, no matter what I do, after a few minutes the bot goes from bought to sold (even if I switch it back to bought, it changes by itself). No trades occured
by nite138
Fri Mar 06, 2015 3:15 am
Forum: Bug Reports
Topic: 2.1.3 Long load times and indicator charts
Replies: 3
Views: 593

2.1.3 Long load times and indicator charts

I've noticed a significant increase in the time it takes to go from one screen to another, for instance going from the bot view back to dashboard takes about 30sec. Also, backtesting indicators to get a chart is hit or miss. Often I have to reload the indicator to get a chart to come up
by nite138
Wed Mar 04, 2015 11:44 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 2.1 Charts Not Showing UP
Replies: 20
Views: 2300

Re: 2.1 Charts Not Showing UP

Definitely working better.

Go to advanced search